- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnálom, a diagnosztikai programok eredményei is csak még jobban összekuszálták a képet.
Nem tudom, mi lehet a gond, talán RAM hiba? Memtest86-ot futtasd le, de valószínűleg nem lesz rossz egyik memóriamodul sem.Talán próbáld meg másik memóriamodullal valakitől.
Illetve egy másik topicban, de igazából azt sem tudom, hol tudnak segíteni. Talán a nagy RAM-os topicban.
-
Azt hiszem 533-as a chipset FSB-je, így csak 533-as ramokat kezel, illetve a 667-es modulokat 533-on hajtja.
Viszont ilyenkor az arra érzékenyebb chipseteknél előfordulhat, h a 667-es ram-modulokat nem hajlandó felismerni. Egyiket felismeri, másikat nem.
Gondolom nem teljesen egyformák a ramok, (gyártó, típus, sorozatszámok, stb), szóval ki kéne egy másik 512-es rammal is próbálnod. Nyugodtan szerezz hozzá 533-ast.A másik lehetőség (én inkább erre gondolok), a BIOS-ban nincs lefoglalva az alaplapi integrált videovezérlőnek túl sok a ramból? Nem ismerem konkrétan azt a típust, de lehet akár 512-t is lefoglal a memóriából magának a VGA, ezért nem lát többet a rendszer.
Esetleg még nézd meg Everest, CPU-Z mit írnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest