Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Aktiviti
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
szóval akkor magát a billentyűzetet ne bántsam, csak a billentyűket kapkodjam le? - most egyébként jól viselkedik (kicsit megfújkáltam)
más: érdemes vajon még pénzt belerakni ebbe a laposba? eddig RAM bővítés volt csak, de pár ezer forintért egy proci cserét még talán bevállalnék, ha az hozna némi javulást. (most egy T3500 van benne)
-
bepken
veterán
kicsit, mintha ott is "erőltetni" kellett volna, mert le volt tapadva. - úgyhogy elvileg feleslegesen paráztam.
viszont akkor egy újabb kérdés: ha kint van a billentyűzet, hogyan takarítsam ki? vagy hagyjam az egész kiszerelést és szedjem le egyenként a problémás billentyűket? (kicsit macerás visszapattintani)
illetve, ha a takarítás se oldja meg, akkor mi lehet még a baja? nem ütöm vágom a billentyűzetet, szerintem kíméletes erővel gépelek (és billentyűzet-gyilkos játékokat is mellőzöm), így szerintem kicsi az esélye, hogy tönkrement volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Óra topik
- Light of Motiram - A kínai Horizon klón egyelőre parkolópályára került
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung kuponkunyeráló
- Crypto Trade
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx