Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tserrof77
őstag
válasz
üzenetére
Maximálisan megértem!
Teljesen hasonló projektben vagyok, a saját (kb 10 éves) Lenovo B575-ösünk felturbózása van folyamatban pont. A gyári E-450 proci már a win7-hez is kevéske, hiába kapott ssd-t, +4GB ramot (2GB volt benne gyárilag). Most szereztem egy zsanértörött donor gépet, amiben i3-2.gen van, kap egy i5-öt, 8GB ramot, átrakom ennek a 90 perces akkuját a mi 5 percesünk helyére.
-
tserrof77
őstag
válasz
üzenetére
Első körben jó lenne tudni, milyen laptop is ez.
Másodsorban jó lenne tudni, most milyen chipset van benne. A 2020M alapján gyanús, hogy csak HM70, így ugyan fizikailag belemenne egy i7, de bejönne a 30perces leállás. Ha most is HM76 vagy 77, akkor menjen bele az i7. Ellenkező esetben lehet, inkább eleve vennék egy másik, megfelelő paraméterű notit, ami az igényeknek megfelelne, szerintem nem kerülne sokkal többe.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz (ELKELT)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx