- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur #9430 üzenetére
Röviden annyi, hogy 1 éve használom külsőként. Másik gépben ugyan ugy mukodott mint ebben semmivel sem jobb/rosszabb ssd és hdd is. Valamikor tökéletesen megy valamikro alig moccan meg. SSD tökéletesen megy 92% de még igy is a gyári értékek felett teljesitett(samsung SSD magic prog benchmark szerint csak a random 4k read kicsit van gyári alatt a többi mind felette van. Tehát azzal nem hiszem h probléma lenne. Eléggé nyuztam csórit szoval a 92% az reális. A hdd nem tudom mitől lett 52% mivel nem tudom, hogy miért zuhant ennyire le 95-ről(ennyiről kezdtem haszn külsőként)
Két ötletem van Format vagy firmware/kábel/haldoklik hdd.
Habár müködésre birtam már rosszabb állapotút is ezért állok értetlenül előtte.
Szoval összegezve annyira nem is komplex inkább csak halmozódnak a problémák, de nem hangzik olyan hatalmasnak, viszont nagyon zavaróak.
Dell szervizben meg 100% hogy nem csinálnák meg gariból mivel kiszedtem a gyári hdd-t és azt használom külsőként és vettem bele ssd-t.
Tudtommal ilyenkor semmisé válik a gari mivel a gyári állapothoz hozzányultam. (Hülye lettem volna ssdvel rendelni 120 gb-osat beleraknak vm noname szart és elkérnek érte 40et mikor 40ért már 250eset lehet szerválni.)
Szoval nem láttam értelmét ugy rendelni mert akkor akár vehettem volna már 1 lenovo Y szériás i5 + gtx 660m-et amiből van ssd kiadás és nem orbitális felárral h dupla ár/gb.....Szerk: SSDhez találtam firmware update-et de nem tudom felrakjam-e (Samsung ssd magician felrakná&letöltené. Jelenleg azzal nicnsen bajom nem nyulnék hozzá. HDD updatenek meg utána nézek.
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur #9430 üzenetére
Épp emiatt az összetettség miatt nem tudok vele mit kezdeni mert már ne mtudom mivan vele. Nem vagyok hülye a hardverekhez sem szoftverekhez de ezzel már nem tudok mit kezdeni
Nem lehet talán, hogy BIOS gond van?(gyári van benne A09)
Szerk: A külső HDD mindig rejtély volt nekem és nem tudtam mire vélni h vmkor jó vmkor rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell WD19S / 180W adapter
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest