- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #908 üzenetére
Egy bootolás annak a Dothannak nem kéne hogy gondot okozzon, meg úgy egyébként is rendben van az a proci, 512 mega is elég a legtöbb feladatra. Vinyó-gyanúm van nekem (szerintem neked is). Először is fizikailag kellene kicsit megmozgatni a hdd-t, tehát párszor kiemelni, visszatenni, hogy ha oxidálódott érintkező okozza a lassulást, akkor ezzel talán megszűnik a kontakthiba.Lehet érdemes lenne újrapakolni a rendszert (sőt adatmentés után partíciókat megszüntetni, gép kikapcs, majd mintha új lenne, a ''szűz'' vincsit újból partícionálni, hogy friss legyen a bootszektor),aztán pár tesztprogrammal ellenőrizni kéne a merevlemez állapotát. Hard Disk Sentinel nevű magyar program pl. elég jó, de van jópár egyéb ingyenes is a neten, és a Hitachinál is szét kellene nézni tesztprogi ügyben. Ha rossz a tesztek eredménye, akkor kell venni egy 5400-as vincsit, oszt szerintem jó lesz megen a gépezet.
Nevet nem írnék, de itt a fórum Apróhirdetés rovatában legfelül, a kiemelt eladók között többen is árulnak jó áron új, garis noti vinyókat, majd nézz szét az árlistáikban, ha eljő a vásárlás ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest