- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
glukonon #7466 üzenetére
A processzor pedig nem egy lassú példány, akkoriban az elég jónak számított.
Szinte a legkisebb i3-asok is hozták a felső szériás Core 2 Duok (P8ezres sorozat) teljesítményét, szóval nem a proci ott a kevés.
Nem szoktad nézni a feladatkezelőt, mennyi ramot használ a gép éppen amikor lassúnak ítéled?
Én a ramra tippelnék, az lehet kevés, 2GB nem valami sok. Nekem bekapcsolás után már 1.5-1.7GB közt fogyaszt a gépem, megnyitom a szokásos dolgokat (2 böngésző úgy 20-40-60 tabbal, zene, chatprogramok) aztán máris 2.5-3GB közt járok.Illetve hát a merevlemezed az gondolom 5400-es fordulatú.
Cseréld ki SSD-re, az majd begyorsítja a géped, esetleg egy 7200RPM-esre, az is sokat dob rajt.Tudom, mert az én notimban is 7200-es van, és teljesen meg vagyok elégedve a gépem sebességétől, nem érzem úgy, h SSD-t kéne beleraknom, elég gyors ez így is.
Van SSD-s gép is itthon, úgyhogy nem azért mondom, mert még nem használtam SSD-t..
Viszont ami notik megfordulnak a kezem közt akár csak egy-egy oprendszer feltelepítéséig, azokban általában 5400-es HDD van, amit észre is szoktam venni a sebességükön. Hiába van bennük akár Sandy/Ivy Bridge CPU, a lassú merevlemez megteszi a (negatív) hatását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- LTE frekvenciák
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest