Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz glukonon #7466 üzenetére

A processzor pedig nem egy lassú példány, akkoriban az elég jónak számított.
    Szinte a legkisebb i3-asok is hozták a felső szériás Core 2 Duok (P8ezres sorozat) teljesítményét, szóval nem a proci ott a kevés.
    Nem szoktad nézni a feladatkezelőt, mennyi ramot használ a gép éppen amikor lassúnak ítéled?
    Én a ramra tippelnék, az lehet kevés, 2GB nem valami sok. Nekem bekapcsolás után már 1.5-1.7GB közt fogyaszt a gépem, megnyitom a szokásos dolgokat (2 böngésző úgy 20-40-60 tabbal, zene, chatprogramok) aztán máris 2.5-3GB közt járok.

Illetve hát a merevlemezed az gondolom 5400-es fordulatú.
    Cseréld ki SSD-re, az majd begyorsítja a géped, esetleg egy 7200RPM-esre, az is sokat dob rajt.

Tudom, mert az én notimban is 7200-es van, és teljesen meg vagyok elégedve a gépem sebességétől, nem érzem úgy, h SSD-t kéne beleraknom, elég gyors ez így is.
    Van SSD-s gép is itthon, úgyhogy nem azért mondom, mert még nem használtam SSD-t.. :D
    Viszont ami notik megfordulnak a kezem közt akár csak egy-egy oprendszer feltelepítéséig, azokban általában 5400-es HDD van, amit észre is szoktam venni a sebességükön. Hiába van bennük akár Sandy/Ivy Bridge CPU, a lassú merevlemez megteszi a (negatív) hatását.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés