Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibitabi

tag

válasz Thunderzolee #6709 üzenetére

Szia!

Az egyik fickó azt mondta, hogy valószínű BGA hibás. Találtam egy pcszerviz.com nevű helyet, ahol írják, hogy nagy eséllyel javíthatóak a gépek. És a HP, Compaq laptopok esetében a Chipset cserével orvosolják a problémát, nem pedig az egész alaplap cseréjével.
    Az F735-ösnek ( "asztali" gépként használt ) az a baja, hogy egyik napról a másikra nem kapcsolódott be, a rajta lévő LED-ek egy pillanatra felvillannak, de a gép nem indul be, tehát a ventilátor sem. A töltőjéből közel 30V jön ki, szóval az tehette tönkre a gépet mivel magas neki ez a feszültség. A DV6500-as meg abszolút nem kapcsol be, és nem villan fel rajta semmi. De a Pavilion-okról többet szoktam olvasni, mint a Compaq-ról, így talán arra nagyobb az esély.
    Amit adtál linket, azt én is megtaláltam, de valami olcsóbb? Persze nem tudom mi a reális ár. (33ezer 3 hónap garanciával?) + ez a gép (dvd/ram/hdd) hiányos és töltő is kellene (mindkettőhöz).
    Teszkó újságba most a legolcsóbb gép 85ezer és messze túlszárnyalja bármelyik képességeit.
    (A múltkor egy 6500-as tulaj úgy árulta a gépét, hogy "alaplap cserés volt a, mivel állítólag ennél a típusnál hamar tönkremegy a lap....")
    Ha nem jön össze a dolog, akkor szerinted alkatrészként nagyjából mennyiért lehetne értékesíteni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés