- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibitabi
tag
válasz
Thunderzolee #6709 üzenetére
Szia!
Az egyik fickó azt mondta, hogy valószínű BGA hibás. Találtam egy pcszerviz.com nevű helyet, ahol írják, hogy nagy eséllyel javíthatóak a gépek. És a HP, Compaq laptopok esetében a Chipset cserével orvosolják a problémát, nem pedig az egész alaplap cseréjével.
Az F735-ösnek ( "asztali" gépként használt ) az a baja, hogy egyik napról a másikra nem kapcsolódott be, a rajta lévő LED-ek egy pillanatra felvillannak, de a gép nem indul be, tehát a ventilátor sem. A töltőjéből közel 30V jön ki, szóval az tehette tönkre a gépet mivel magas neki ez a feszültség. A DV6500-as meg abszolút nem kapcsol be, és nem villan fel rajta semmi. De a Pavilion-okról többet szoktam olvasni, mint a Compaq-ról, így talán arra nagyobb az esély.
Amit adtál linket, azt én is megtaláltam, de valami olcsóbb? Persze nem tudom mi a reális ár. (33ezer 3 hónap garanciával?) + ez a gép (dvd/ram/hdd) hiányos és töltő is kellene (mindkettőhöz).
Teszkó újságba most a legolcsóbb gép 85ezer és messze túlszárnyalja bármelyik képességeit.
(A múltkor egy 6500-as tulaj úgy árulta a gépét, hogy "alaplap cserés volt a, mivel állítólag ennél a típusnál hamar tönkremegy a lap....")
Ha nem jön össze a dolog, akkor szerinted alkatrészként nagyjából mennyiért lehetne értékesíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VoLTE/VoWiFi
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest