- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jano6220 #6440 üzenetére
Igen, úgy tűnik ugyanaz.
Közben rákerestem itt a topicban is volt már szó erről a gépről:
http://itcafe.hu/tema/notebook_laptop_alkatreszek_csereje_processzor_ram_hdd/keres.php?stext=e525&submit=
Átolvasva a hsz-okat, egy e520-as gépről beszélnek, ami hardveresen ugyanez, abban mennek a nagyobb processzorok is.No igen, nem vagyok egyáltalán bizonytalan, mennek majd a tiédben is - ez tuti; csak azért nem mondtam 100%-ra, mert ha netán mégsem, akkor nem akarom, h az maradjon meg benned, h rossz tanácsot kaptál ebben a topicban.
Ezért írtam le a legrosszabb forgatókönyvet is, h tisztában legyél vele, mik az esélyeid.Sajnos volt már itt olyan, aki itt üvöltözött, mert huszonvalahányezerért vett valami csoda 4magos procit, ami nem ment a notijában, pedig a chipsetnek vinni kellett volna.
Azóta óvatosabban fogalmazok, ha nem vagyok 100%-ig biztos benne, h a kiszemelt CPU elindul-e majd az adott konfigban. Ezért írtam, h próbáld bele.
Mondjuk nálam ez nem jelent gondot, mert én megveszem, belerakom, oszt ha nem jó, meghirdetem, eladom; nekem nem gond, de mások anyagi helyzetével nem lehetek tisztában. Volt már itt aki párezer Ft-os processzoron aggódott, h egyik 6ezer, másik meg 7ezer, jajjistenem, melyiket vegyem meg..Például ha egy másik (ismertebb chipsetű) géped lenne, ami pl. T4400-at tartalmaz, abba nyugodtan ajánlanék T6600-at, P8600-at, stb egyéb processzort, mert tudnám, h vinni fogja. De van olyan eset is, h a gyártó olyan BIOS-al adja a gépet, ami nem támogat mást, csak Celeront.
Nemrég pl. egy HP gépnél derült ki egy furcsaság:
Első generációs Core i processzort akartak benne cserélni, de a legkisebb i3-ast nem vitte a gép.És valóban, az adatlapon is fel volt sorolva az össze első generációs Core i processzor, csak a legkisebb i3-as volt kihagyva. Azóta sem értem, miért nem megy benne?
Teljesen ugyanolyan, mint a többi első generációs Core i proci.. azt gondoltuk, csak kihagyták a felsorolásból, de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Xbox Ultimate előfizetések
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged