- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem esik le, nagyon jól ragadnak, de alighanem festett, mert a gyakran használt betűknél (A, E) már elkezdett kopni (talán egy éve használom, de rengeteget gépelek); illetve túl picik, és azoknál a billentyűknél, ahol a gomb 3, esetleg mind a 4 sarkában van karakter, ott kilóghatnak alóla az esetlegesen túl széles eredeti jelölések sarkai.
Mutatnék képet, de most a Balcsin vagyok, csak hétfőn tudok feltölteni róla.
Egyrészt nem bántam meg, mert hasznos, de egy tárgyalásra a gépet így nem vinném magammal, mert elég amatőrnek néz ki.
Mondjuk ha lecserélném a kopó matricákat, akkor ismét vállalható lenne.
Másrészt nekem ugye fekete alapon neonzöld, lehet fekete alapon fehérrel vállalhatóbb lenne, (bár nem tudom, az mennyire világít).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobil flották
- Tesla topik
- További aktív témák...
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- HP Alkatrészek eladók!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest