- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gáspár lászl #5815 üzenetére
Ha a feladatkezelő nem mutat processzorterhelést, akkor szerinted lassíthatja a gépet az asztalon kint levő ikonok bármelyike is?
Nem.
Naugye.
Az asztalon levő ikonok, egyebek csak ott vannak, semmit sem csinálnak, pláne nem futnak a háttérben, nyugodtan telepakolhatod az asztalt velük, nem lesz semmi baja a gépnek.
Nem véletlenül írtam le hogyan jeleztesd ki a hőfokokat.
Ha nem eszi semmi a procit, akkor csak a túlmelegedés lehet a lassúság oka.Ja még a torrent is.
Ha sokmindent töltesz fel/le, az lassítja a merevlemez működését, és mivel a gépedben csak egy HDD van, logikus, h belassul a gép.Ha meg furcsa szaga is van a kifújt levegőnek akkor inkább ez lehet az oka:
Az ott a ventilátor előtt egybefüggő porréteg.
Eltömi a kifújó nyílásokat, nem tud a gép átfújni levegőt, nincs ami hűtse a procit, túlmelegszik, és ha nem lenne benne hővédelem ami kikapcsolja a gépet, leégne a notebookod. -
eketomy
senior tag
válasz
gáspár lászl #5815 üzenetére
Mint ahogy Thunderzolee is írta már, meg már képet is mutattak róla is itt a fiúk, ki kell szedni teljesen a ventit ill. a hűtőbordát, hogy lásd mennyire poros ill. látni fogod hogy kell-e takarítani.
Ha meleget ill. büdöset fúj a géped akkor valszeg jó poros lehet, szal ezt a műveletet mindenképp meg kell csinálnod, de ha nem értesz hozzá, ha nem tudod, hogyan kell kiszedni akkor inkább bízd szakemberre vagy legalább olyanra aki már csinált ilyet!
Vírusírtók közül én spec AVAST IS-t használok + MBAM, de kinek a pap kinek a paplan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest