Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidius
tag
Először én is értetlenül néztem ezzel kapcsolatban és máig nem bírom elképzelni, hogy egy teljesen más órajelű integrált GPU miként befolyásolja az annál arhitektúrában és minden egyéb téren különböző dedikált GPU-t, illetve annak memóriáját, de attól h nekem nem logikus, lehet, hogy nagyon is sokat vág a lattba. Az én gépem egy VPC-EB1S1E (PCG-71211M). Erre voltam amúgy nagyon kíváncsi, hogy a jelenlévők közül hallott-e már valaki ilyesmiről, de az lesz szerintem is a legjobb, hogy az egyik hétvégén körbekérdezek pár procist, aztán kipróbálgatom.
El tudom képzelni, hogy mivel nem gyártották Integrált GPU nélküli procival ezt a sorozatot, ezért a Bios nem támogatja. Azt nem hiszem, hogy direkt rakna keresztbe a gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- 3DMark 11 eredmények
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx