- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidius
tag
Először én is értetlenül néztem ezzel kapcsolatban és máig nem bírom elképzelni, hogy egy teljesen más órajelű integrált GPU miként befolyásolja az annál arhitektúrában és minden egyéb téren különböző dedikált GPU-t, illetve annak memóriáját, de attól h nekem nem logikus, lehet, hogy nagyon is sokat vág a lattba. Az én gépem egy VPC-EB1S1E (PCG-71211M). Erre voltam amúgy nagyon kíváncsi, hogy a jelenlévők közül hallott-e már valaki ilyesmiről, de az lesz szerintem is a legjobb, hogy az egyik hétvégén körbekérdezek pár procist, aztán kipróbálgatom.
El tudom képzelni, hogy mivel nem gyártották Integrált GPU nélküli procival ezt a sorozatot, ezért a Bios nem támogatja. Azt nem hiszem, hogy direkt rakna keresztbe a gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged