- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tata93
tag
válasz
Pyttawrx #15659 üzenetére
Szia,
Nem, ott sem látja. Azonban a legfurcsább dologgal találkoztam amivel lehet találkozni. Kipróbáltam egy másik caddyvel ami tudom, hogy jó, azt még a bios sem ismerte fel. Utána pedig pár próbálkozás után egy sata adapterrel létrehoztam ezen a hddn egy partíciót, egy kis részét pedig hagytam törölt kötetként. Kikapcsoltam a gépet, lehúztam az adapterről a hdd-t, de az adaptert BENTHAGYTAM az usb-ben, a hdd-t betettem a régi caddybe, bedugtam a gépbe, gép bekapcs és mindenhol felismerte a hdd-t, használni is tudtam. (????)
Majd kíváncsiságból kihúztam az adaptert az usb-ből és mindenhonnan eltűnt a hdd megint. Komolyan ilyen furcsa anomáliákkal még nem találkoztam, pedig pár gépet már szereltem szét így…
Valakinek valami ötlet? Már kezdem azt érezni, hogy direkt szivat valami entitás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- FOTÓS beárazás
- PlayStation 5
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged