Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
tobias40 #14298 üzenetére
Linuxozom az utóbbi pár évben főleg, így nem adnék inkább olyasmiben tanácsot, amiben nem vagyok egészen biztos.
Én úgy csinálnám, hogy
- beszerelném az SSD-t és arra telepítenék Win 10-et
- csak miután ezzel megvagyok, tenném bele az ODD helyére a HDD-t (több rendelkezésre álló belső meghajtó esetén a Win néha csinál olyan érdekességeket, hogy valamiért nem arra a meghajtóra teszi a boot-hoz kellő dolgokat, amelyik amúgy rendszermeghajtónak meg lett neki adva - MBR-nél legalábbis, GPT/UEFI telepítésnél nem tudom, hogy ez ugyanúgy megvan-e)
- ezután újraindítanám a gépet, ügyelve arra, hogy a megfelelő meghajtó legyen az első a boot sorrendben
- ezután akár nyugodtan lehet a Win saját lemezkezelője alól törölni a HDD partícióit, majd új adatpartíciót létrehozni/formázni.De amit a kolléga írt a HDD külön leformázásáról, az is jó szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest