Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
tobias40
üzenetére
Linuxozom az utóbbi pár évben főleg, így nem adnék inkább olyasmiben tanácsot, amiben nem vagyok egészen biztos.
Én úgy csinálnám, hogy
- beszerelném az SSD-t és arra telepítenék Win 10-et
- csak miután ezzel megvagyok, tenném bele az ODD helyére a HDD-t (több rendelkezésre álló belső meghajtó esetén a Win néha csinál olyan érdekességeket, hogy valamiért nem arra a meghajtóra teszi a boot-hoz kellő dolgokat, amelyik amúgy rendszermeghajtónak meg lett neki adva - MBR-nél legalábbis, GPT/UEFI telepítésnél nem tudom, hogy ez ugyanúgy megvan-e)
- ezután újraindítanám a gépet, ügyelve arra, hogy a megfelelő meghajtó legyen az első a boot sorrendben
- ezután akár nyugodtan lehet a Win saját lemezkezelője alól törölni a HDD partícióit, majd új adatpartíciót létrehozni/formázni.De amit a kolléga írt a HDD külön leformázásáról, az is jó szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Könyvek, újságok - mit olvastok?
- 3D nyomtatás
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx