- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a WWAN aljzat az ahova a mobilnet bővítőjét lehetne tenni, EDGE, HSDPA, HSUPA.
A másik kettőbe meg a wi-fi kártya, vagy a bluetooth kártya, vagy a kombinált wi-fi/bluetooth kártya mehet, illetve a fennmaradó helyre pl. egyéb mSata eszközt lehet tenni. (pl. digitális TV vevője).
Sajnos az aljzat nem alkalmas SSD vezérlésére, ha esetleg erre irányult volna a fő kérdésed.Ez egy régebbi készülék, akkoriban még csak épp kezdtek elterjedni a korai, még mSatás SSD-k, amik aztán ugye ki is haltak, és az M.2 meg az NGFF/NVMe vette át a helyüket.
Nem tudom a készülékben csereberélhető-e a WLAN modul, ha whitelistes a gép, akkor elképzelhető, h csak meghatározott típusokra, vagy bizonyos lokalizációs (ország) kódosokra lehet a wi-fi modult kicserélni, akármi nem fog menni benne.
Hogy ezek a típusok mik, azt nem tudom.Van itt a topicban valaki, aki jobban vágja ezt, h melyik gép van bekorlátozva white list szempontjából, én wi-fi kártya cserében nem vagyok otthon.
-
Zoleee83
addikt
Sziasztok.
Szeretnék egy Lenovo Ideapad 320-at vásárolni, ebben a DVD író helyén egy beépítőkeretben szeretnék SSD-t használni.
Az lenne a kérdésem, hogy ehhez elég a DVD-t kicsavarozni és betolni a beépítőkeretet az SSD-vel, vagy bontanom kell a hátlapot is?Video alapján nem tudom eldönteni hogy helyére megy-e simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Netfone
- Milyen monitort vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest