- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a WWAN aljzat az ahova a mobilnet bővítőjét lehetne tenni, EDGE, HSDPA, HSUPA.
A másik kettőbe meg a wi-fi kártya, vagy a bluetooth kártya, vagy a kombinált wi-fi/bluetooth kártya mehet, illetve a fennmaradó helyre pl. egyéb mSata eszközt lehet tenni. (pl. digitális TV vevője).
Sajnos az aljzat nem alkalmas SSD vezérlésére, ha esetleg erre irányult volna a fő kérdésed.Ez egy régebbi készülék, akkoriban még csak épp kezdtek elterjedni a korai, még mSatás SSD-k, amik aztán ugye ki is haltak, és az M.2 meg az NGFF/NVMe vette át a helyüket.
Nem tudom a készülékben csereberélhető-e a WLAN modul, ha whitelistes a gép, akkor elképzelhető, h csak meghatározott típusokra, vagy bizonyos lokalizációs (ország) kódosokra lehet a wi-fi modult kicserélni, akármi nem fog menni benne.
Hogy ezek a típusok mik, azt nem tudom.Van itt a topicban valaki, aki jobban vágja ezt, h melyik gép van bekorlátozva white list szempontjából, én wi-fi kártya cserében nem vagyok otthon.
-
Zoleee83
addikt
Sziasztok.
Szeretnék egy Lenovo Ideapad 320-at vásárolni, ebben a DVD író helyén egy beépítőkeretben szeretnék SSD-t használni.
Az lenne a kérdésem, hogy ehhez elég a DVD-t kicsavarozni és betolni a beépítőkeretet az SSD-vel, vagy bontanom kell a hátlapot is?Video alapján nem tudom eldönteni hogy helyére megy-e simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest