Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• petakpa1

őstag

válasz Tim82 #12954 üzenetére

Köszönöm az ötletet, kipróbálom a napokban hátha segít.

Milyen technikával javaslod leragasztani a lábakat, és miért pont a 20. és az 51-est kellene?

Wifi és BT ki be kapcsolgatásra nekem egy nyomógomb van 1 státusszal:
    0. Wifi OFF - BT OFF
    1. Wifi ON - BT OFF
    3. Wifi OFF - BT ON
    4. Wifi ON - BT ON

A gép eredeti konfigurációjában a szóban forgó mini PCI-E slotban csak az Atheros Wifi kártya van, a BT valahogy külön van megoldva. Ezt onnan tudom, ha kiveszem az Atheros kártyát attól még 3. és 4.-es állásban működik a BT.

Viszont ha szóban forgó MINI PC-E slotba beteszem a 7260HMW-t, akkor eszközkezelőben annak WIFI része mindenképp megjelenik, attól függetlenül, hogy kapcsoló milyen állapotban van. (Értsd 0. és 3. állapotban is kijelzi az Eszközkezelő, holott elméletileg le kellene kapcsolva lennie).
    Ugyanakkor 7260HMW BT részét egyáltalán nem érzékeli a Win, csak gépben lévő külön BT egység jelenik meg kapcsoló 3. vagy 4. állásában. (Ez logikos is, hiszen külön BT hardware van.)

Ebből csak azt akarom kihozni, hogy szerintem a 7260HMW Wifi részét ki/bekapcsoló lábakkal környékén lehet valami inkompatibilitás...

Továbbá: ebben a lapban van egy másik szabad mini PCI-E slot is még. Elméletileg V tuner kártya járt néhány speciális kivitelő GX610 modell esetén ebbe a soltba. Az enyém nem ilyen, így ez a slot üres.

Ha ebbe a másik slotba betettem a 7260HMW-t (másik slot természetesn üres), akkor a BT részt egyből felismerte és telepítette, viszont a WIFI részt nem látta csak újraindítás után, amikor is már rögtön felismerte és telepítette azt is. Ennek ellenére Wifi hálózatot így se érzékelt egyet se, mintha ki lenne kapcsolva a Wifi része benne.

Valami szoftveres megoldás nincs a Wifi ki-bekapcsolgatására?
    (Bocsi a hosszú HSZ-ért.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés