- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Thunderzolee #12243 üzenetére
Ki, igen, az rendben van.
De nem tudom esetleg a táppal lehet e valami, mert olyat is csinál újabban, hogy ha bekapcsolom, pörög mint a vadállat, és le sem áll. Ki kell kapcsolni a gépet, kihúzni a tápkábelt, visszadugni, és megy megint rendesen.
Ennek ellenére én speciel a thermal pad fele hajlok.
Mellesleg fura, de a napokban egy mások laptopomon amin remek volt a hűtés nyomtam egy Bios reset-et, és azóta sokkal többet jár a ventillátor. Lehet esetleg ezen is valamit a Biosban kéne bütykölni? Mondjuk az tuti, hogy télen a problémás laptopon frissítette, Bios-t, lehet az a baja? Azután jöttek elő ezek a gondok. Vissza lehet rakni a régebbi Bios verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest