Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6 reloaded: A K6-os MEGATESZT
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A T8300-as mennyire jó? Van zsír új 5500-ért... Nagyon melegszik az is?
Vagy árban nem ér annyival többet, mint egy T7700? Azt láttam valahol 3500-4000-ért... -
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Amiket én felsoroltam, azokkal szerelték amúgy a T61-eket gyárilag, tehát azok 100%, hogy jók (legfeljebb ha nagyon régi a gyári BIOS, frissíteni kell).
Lehet próbálkozni más 800 MHz-es FSB-s procikkal, de pl. nem vagyok abban egészen biztos, hogy a Lenovo BIOS támogat pl. egy T6600 CPU-t. (Celeron dual-core T3000-rel láttam már az aprón T61-et, de hogy az nem gyárilag volt benne, az biztos.)
*
Más: én is megerősítem, hogy a GL40 chipset nemhivatalosan, de teljesen jól kezeli a nagyobb 800 MHz FSB-s Penryn magos procikat - egy Fujitsu Amilo Li3710-et upgradeltem Celeron T3000-ről T8300-ra most délután, úgy néz ki, hogy működik minden: speedstep, maximális órajelet is jól kezeli, nem tekeri a ventit stb. (Egyben kapott a noti 4 GB RAM-ot, egy SSD-t és egy W10 telepítést is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Napelem
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx