- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #10344 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Matt HD panelre azért ki lehet cserélni a mostanit szerinted? Nem is a rossz pixelekkel van elsősorban bajom, hanem azzal, hogy nagyon fénylik.
Esetleg tudsz valamit mondani azzal kapcsolatban is, hogy a gép képes-e kezelni 16 GB RAM-ot?(#10342) sulaco79
Szia Sulaco!Megnéztem újra, az általad linkelt i7-sek a BGA modellek, azokban valóban benne van ez a funkció, de az RPGA változatokban nincs. Nekem meg RPGA kell.
Nincs benne dedikált VGA, úgyhogy akkor abban mindenképp előrelépés lenne. Játszani néhanapján ha szoktam, akkor azt az asztali gépen teszem. Ezen maximum pasziánszozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest