- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
sulaco79 #10339 üzenetére
Szia!
Alapjában véve semmi extrára, csak a szokásos. Viszont néha előfordulna, hogy virtuális gépeket szeretnék rajta futtatni és ott a minél több RAM a jó. Az általam említett két i7-sel szemben egyetlen "aggályom", hogy hiányzik belőlük a VT-d, míg a mostaniban meg benne van. Igazándiból csak akkor kap szerepet a gép, ha az egyetemre megyek vagy ha nincs kedvem odaülni az asztalhoz, de alapjában véve a két asztali gépem közül használom valamelyiket. Főként az elvi lehetősége érdekel annak, hogy képes-e kezelni 16 GB RAM-ot. Bizonyos fokig ugyanez vonatkozik a Full HD felbontású kijelzőre vonatkozó kérdésemre is.
A processzort cseréjén viszont komolyan gondolkodom. A géppel alapvetően elégedett vagyok, főleg tekintve, hogy eddig mennyibe került nekem. Emiatt aztán egy darabig nem akarom lecserélni és a játékokon kívül négy fizikai magot kihasználni képes alkalmazások köre is bővül. Tehát a processzor bővítése amolyan időtállóságot növelő lépés lenne a részemről.U.i.: Bár ha figyelembe veszem, hogy alkalmanként a Waterfox (Firefox) megzabál több, mint 1 GB RAM-ot és akkor még ott van a többi alkalmazás, akkor az a 8 nem is olyan sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged