- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy FuSi Esprimo M9400 laptop. Sikerült elcsesznem a billentyűzetét (egy kis fém horogszerű cuccot sikerült letörnöm az egyik billentyű alól, amibe a billentyű egyik műanyag cucca kapaszkodna bele, és ezért a billentyű nem maradt ott stabilan), ezért szereztem egy másik komplett billentyűzetet hozzá. Mivel M9400-hoz konkrétan nem láttam billentyűzetet használtan, ezért másik laptop billentyűzetét, ami elvileg kompatibilis. Egy olyan billentyűzetet vettem ami ezekkel kompatibilis:
Aopen 1547, 18XX. Acer Aspire 1360, 1610, 1620, 1622. Acer Extensa 2000, 2500. Acer Travelmate 2000, 2001, 240, 250, 2500. Fujitsu-Siemens Amilo A1650, A1650G. Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2040, V2045, V2060, V2080, V2085. Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3405, V3505, V3525, V3545. Fujitsu-Siemens Amilo Pro V8210
Ez egy FuSi Amilo 1650-ből van. Eltérés annyi volt, hogy felül F1-től a PrtScr-ig az Fn-hez társított funkciók máshogy voltak jelezve a billentyűkön, de ez nem gond.
Kicseréltem. Na most az a probléma, hogy minden szép és jó, de a Shift-tel probléma van. Mégpedig az, hogy nem minden billentyűt tudok együtt nyomni a Shift-tel. Úgy vettem észre, hogy bizonyos billentyűkkel van gond mindig, s-d-g-h-é-á billentyűk pl, ez a jobb shift-tel, de a bal shift-tel sem megy minden billentyű. Na most ez nem azt jelenti, hogy ha nyomva tartom a shiftet és mellé nyomok mondjuk egy s-t, akkor kis s-t fogok írni, hanem azt hogy semmit nem írok, mert olyan mintha le sem nyomnám az s-t. Tehát shifttel együtt nyomva bizonyos billentyűket, azok sokszor kimaradnak (de érdekes módon nem mindig).
Szóval az a gond, hogy egyik shift sem funkcionál megfelelően, ezért nem hiszem, hogy magukkal a shift billentyűkkel lenne probléma, hanem valami nem stimmelhet. Ilyenkor mi a teendő? Buktam a dolgot és próbálkozhatok szerezni egy másik billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyomtató topik
- Path of Exile (ARPG)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest