- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6315 üzenetére
Na, elvileg írtam az ebayes fórum érintettjének. Köszönöm a közreműködést. Már csak azt remélem, hogy megjön a cucc, nem futunk ki a licit idejéből, és hogy működni is fog a cucc, ha ittvan
Sose rendeltem még így, ezért fázok a dologtól kicsit. Majd meglátom, mit tapasztalok
Másik: igen megfontolt kis gép, de hamar megszerettem. Régebbi, de elég masszív, és ahhoz képest szépen elketyeg a kezem alatt. Mindig a használhatóság alapján ítéltem meg a műszaki dolgokat, és akadt már a kezem között rosszabb gép is. Első normálisabb számítógépem hasonló szintű volt még anno, azzal is évekig kihúztam
Nem erőgép kell, erre, amire kell, tökéletes lesz, főleg ha sikerül az alkatrészcsere, akkor nem bolygatom jó ideig. Videokártyát se hiszem, hogy bántanám, azzal mondták, hogy bios gondok lehetnek pl. Meg talán elég is ez a 128 as a notiba, erre, amire kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest