Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozok egy merevlemez cserén a notimban. Jelenleg egy Seagate Momentus 5400 rmp-s 160 GB vinyó van benne, ehelyett kellene valami gyorsabb. Olvasgattam a témában, és tudom, hogy az adatsűrűség is fontos, így egy 320 GB-os 5400 rmp-s is jobban teljesít, de gondolkozok, hogy egy 7200-as lenne a komoly előrelépés. Erről mi a vélemény? Azt olvastam, hogy ezek zajosabbak, többet fogyasztanak, meg jobban melegednek, és ez utóbbira szeretnék rákérdezni, hogy ez kb hány Celsiust jelent. A mostani a notebookban olyan 40 Celsius környékén működik átlagos felhasználás esetén, és ez esetben be lehet-e vállalni egy 7200-ast? az kb hol állna meg hőmérsékletben? Ha jól tudom, akkor 50 fok körül van az a határ, ahol még teljesítmény és működési idő csökkenés nélkül működnek, de ha nem így van akkor javítsatok ki.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
István
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Charge 5
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx