Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Jó kérdés, már más gépem van.
BIOS függő is a dolog, mert L30-nál a legutolsó verzió elég magasra engedi a hőfokot, és későn kapcsol be a hűtés (bár van rá trükk). Nálam a max. az 75 fok volt huzamosabb teljes terhelésnél, de egyébként alapállapotban asszem' 50 környékén járt. Átlagban úgy 60 fok körül lehetett a hőfok talán... De a T2300 az kevésbé melegszik szerintem, mint egy T2450, szóval nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Ha érdekel, akkor a Toshiba topicban régebben leírtam, hogy L30-on miként lehet állandó pörgésre kényszeríteni a ventit (így csökken a hőmérséklet és eltűnik a felpörgési zaj is). 
Ja, gyárilag volt T2080-as procival (Dual Core, 1,73 Ghz) szerelt L30 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
BIOS függő is a dolog, mert L30-nál a legutolsó verzió elég magasra engedi a hőfokot, és későn kapcsol be a hűtés (bár van rá trükk). Nálam a max. az 75 fok volt huzamosabb teljes terhelésnél, de egyébként alapállapotban asszem' 50 környékén járt. Átlagban úgy 60 fok körül lehetett a hőfok talán... De a T2300 az kevésbé melegszik szerintem, mint egy T2450, szóval nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Ha érdekel, akkor a Toshiba topicban régebben leírtam, hogy L30-on miként lehet állandó pörgésre kényszeríteni a ventit (így csökken a hőmérséklet és eltűnik a felpörgési zaj is). 
Pyttawrx