- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bári
tag
Helló Mindenkinek!
Lenne egy fontos kérdésem. Nos elég hülye vagyok be kell valljam a gépek fejlesztése terén, de most sajnos elkellne a dolog, mert a notebookom bizonyos programokhoz nem elég erős.
Adott a Fujitsu Siemens Amilo Pi1505-ös notebookom. Mikor megvettem azt hittem 2 db memória sín (illesztőfelület??) található benne. Azonban kiderült, hogy egyetlen Samsung memória csücsül a gép belsejében, amire az volt írva, hogy 512 MB. Ez a fő problémám, ugyanis a tesztprogram szerint 2 db 512MB-os RAM van a gép belsejében, noha fizikailag csak egyet találtam. Vagy a gyártó a másikat eldugta?
Továbbá ha valaki meg tudná esetleg nézni, hogy ennek a típusnak nincs-e véletlenül 2 db memória illesztő felülete és csak én voltam vak és nem vettem észre azt nagyon megköszönném.
Valamint szt is szeretném megkérdezni, hogy a Win XP még képes kezelni 2 GB RAM-ot, vagy csak lassabb lesz tőle?
Előre is köszönöm a gyors választ!Mod:
[link]
A gyártó honlapját megnéztem ott azt írja, hogy: 2db SODIM memroy slots - angol tudásom szerint ez két darab sínt jelent, de akkor hol a másik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alza USB-C Dock - AlzaPower USB-C Dock Station 5in1 black
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- HP Elite Thunderbolt 3 dokkoló/ HP Zbook Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest