- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Sziasztok. Épp ismerekedek a Latitude 5520-ammal. Ez az első laptopom ami nem céges és így csak most próbálom megérteni mi hogy van. Nagyon hálás lennék, ha itt is rendet tudnátok tenni a fejemben
Egy általános kérdés: azt tudom valahogy ellenőrzini, hogy milyen aksi van benne, meg milyen a kijelző, szóval az ilyen nagyon részletes hardver összeállítást?
És arra gondoltam veszek bele még ramot a 8 mellé és egy ssdt a 256 mellé. Ha jól értem ehhez az egész alját le kell szedni. Ha ezt én megcsinálom akkor a garanciát ez érinti? remélem nem
RAM:
A rammal kapcsolatban ezt írja a specifikáció:
●4 GB, 1 x 4 GB, DDR4, 3200 MHz
●8 GB, 2 x 4 GB, DDR4, 3200 MHz
●8 GB, 1 x 8 GB, DDR4, 3200 MHz
●16 GB, 2 x 8 GB, DDR4, 3200 MHz
●16 GB, 1 x 16 GB, DDR4, 3200 MHz
●32 GB, 2 x 16 GB, DDR4, 3200 MHz
Akkor ez azt jelenti, hogy a 8as mellé nem vehetek tényleg egy 16 ost? Szóval akkor el kell döntenem, hogy veszek 2*16 ot és eladom a nyolcas, vagy veszek még egy 8ast. Amúgy lehet azt hogy másfajta 8ast veszek mellé egyáltalán?Meg láttam egy ilyen sort is a spcsben:
Intel Iris Xe Graphics NOTE: System with single-channel memory is shown as Intel UHD Graphics in Intel Graphics Command Center(IGCC).
Ez a single channel memory ugye azt jelenti, hogy csak egy modul van benne. És szerintetek ez befojással lehet a működésre is, vagy csak másképp jelzi ki?SSD:
itt ezt írja a spec:
●UMA: Two M.2 2280 slot for solid-state drive
●DSC: One M.2 2280 slot for solid-state drive
próbáltam rákeresni, hogy ez mit jelent ténylegesen, de ne nem annyira értem. Elvileg a dsc az valahogy azt jeleni, hogy dedicált memória? ez mit számít itt?
és akkor a lényeg itt ugye jól értem, hogy bármilyen M.2-t vehetek és eldöntöm, hogy melyik slotba teszem. Bár ha jobb a DSC slot, akkor gondolom abban van a gyári ssd. ezeket jól sejtem, hogy nem szabad csak úgy kicserélni ugye, mert rajta van a rendszer azon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 4
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest