- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
DrLEEi
aktív tag
Szeva!
Na akkor most van táska vagy nincs?
Mondtam hogy kell 1!
De ha azt az egyet félretetted,az valószínű nem nekem,mert még a méretet sem mondtam neked!
Ezek a minipc-k pontosabban mik lesznek e?
Ha lesz mailomra nyomj egy pontos leírást-ajánlatot,lehet hogy érdekel,ha jó árban lesz. -
überfaller
aktív tag
zseniális
körtér délben valamelyik kő alatt viszek egy dell notitáskát,
abban lesz a gépem
illetve meg kell beszélni, hogy ne legyen gond, mi van akkor, ha
nem megy bele a gépem
de 40cm lemérteam!!
szóval ezesetben csak a vinyó kell, de remélem nem nagy gond
de lehet hamarabb is BME E épület (hátha tudod az E1-A előtt)
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Arra van az adapter, hogy vannak 100Gigás, 7200 RPM-es notebook vinyók, amiknek akkora az áramfelvétele, hogy nem bírná el egy firewire, és nem működne. Én kitesztelem egy 60G-s 5400-as Notebook vinyóval, REmélem elviszi. Ha igen, sirály, ha nem, akkor emgy bele egy 15G-s régebbi típus. Azt tutira bírja. Majd írok teszteredményeket, akkor kelendőbb
Amúgy a firewire félig necces, félig jó. Nekem király, mert olyan alaplapom van, és minden notebook-omon van, és egy régebbi notim is van, amin viszont nem lenne USB 2.0. De remlem a kicsi fejű Firewire csati van hozzá (4 pin), egyébként kellemetlen lesz. Bár a bemenet 6 pines, de majd este leírom pontosan. -
Cs_Laci
senior tag
Nah, jössz nekem
Ez egy EagleTec ET-HDC1394AS típusszámú Firewire csatolófelületű 2.5''-es (Ezt nem írja, csak a mérete alapján ez az első tippem!! Lehetne még 1.8, de az szvsz ksebb lenne, meg ritka) notebook HDD-hez való meghajtó. A teljes gyári specifikációja ennyi:
Bővebben: link
Azt viszont most megmondom, hogy kérdezni fogják, hogy alu, vagy műanyag. Ránézésre első körben alut mondtam, de elbizonytalanodtam... És még az is kérdés, hogy egy Notebook HDD-t elvisz -e külön táp nélkül, Mert USB 2.0 tudom, hgy le tud adni akkora teljesítményt, de a Firewire ilyen paraméterét nem tudom.
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Akkor kedden ott vagyok érte a bárhol
Azért remélem emberi helyen
Számolgattam, és csak 1 kell. Az IBM-hez van egy notebook tartó hátizsák, kinn várja Párizsban, nekem meg ez átmenetinek kell, mert én is hátizsákozni fogok, lévén bicajjal kell közlekednem. Csak valahogy fel kell vinni repülőre a két gépet.
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Emlékeim szerint 2.54 cm
Az 38,1-es képátló kb 40 cm. Akkor jó a nagyobbik.
Nekik lesz
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest