- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
Nah, akkor vélemények:
A nagy táska 14,1 -es, laptophoz ideális. Nekem a 15''-es IBM R51-em csak miliméterek miatt nem ment bele. De amúgy kellemes. Egész sok notebook táskát mustráltam. Az anyaga jó, saroknál keményített műanyaggal.
Namost nem tudom mire gondolsz, mint kemény? Stabil, és ebben a kategóriábn ennél keményebb nincs is. Ez egy burkoló gyakorlatilag, csak egy rekeszes, de arra ideális. Akinek komolyabb kell, az 2-3 rekeszest keres. és az jobban tud védeni oldalról, de csak mert van még több rekesz.
Viszont a Firewire-s cucc.. Az nekem nagyon bejött. Full alu, és abból is a komolyabb kivitel. Én most egy 60Gb-os Fujitsu 5400 Rpm-es 8Mb cache-s vinyót tettem bele, és simán viszi betáplálás nélkül. 100G-s 7200-as 16 cache-s vinyót nem garantálok.. visznont sima 9v 1A az adaptere, standard bemenettel, tehát úgy fest egy univerzális adapter is jó hozzá. Sebességet még tesztelek. -
Narancs
őstag
Sarkoknál meg körben keményítve van, Cs_Laci már mustrálta őket tud nyilatkozni. Én nem nagyon értek a notikhoz, de sztem fain...
Mivel kicsiből több van, és vszínű nehezebben megy el ezért az ára marad 2K, viszont mivel nagyból 100 helyett van kb 5-10, ezért 3K lesz az ára elölreláthatólag. Szarér-hugyér azért nem akarom elkótyavetyélni, még ennyiért is ajándék.
Persze Op10 régi áron kapja, geci azért nem vagyok...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoLTE/VoWiFi
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest