- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
überfaller #99 üzenetére
Nem nagy gáz, de sztem pont rá való, mert belül ez is 40 centi...
jó lesz a körtér
[Szerkesztve] -
überfaller
aktív tag
zseniális
körtér délben valamelyik kő alatt viszek egy dell notitáskát,
abban lesz a gépem
illetve meg kell beszélni, hogy ne legyen gond, mi van akkor, ha
nem megy bele a gépem
de 40cm lemérteam!!
szóval ezesetben csak a vinyó kell, de remélem nem nagy gond
de lehet hamarabb is BME E épület (hátha tudod az E1-A előtt)
[Szerkesztve] -
Narancs
őstag
válasz
überfaller #97 üzenetére
Azaz!
Akkor holnap meddig jó neked? Körtéren mondjuk délben? -
Narancs
őstag
válasz
überfaller #95 üzenetére
Egy ötössel ha mindenképp ma kell, 4500-al ha ráér holnapig
-
Narancs
őstag
válasz
überfaller #93 üzenetére
Oké figyelj, nem tudnád esetleg lemérni a notid átmérőjét? Mert akkor meg tudnám mondani melyik tatyó kell neked. Csak azért kukacoskodom, mert eddig 2X fordult elő sajnos, hogy feleslegesen mentünk bizniszelni, ugyanis nem fért bele még a nagyobbikba sem a kérdéses noti...
-
Narancs
őstag
válasz
überfaller #91 üzenetére
Hali!
Vinyó úgynézki elkelt, de még megkérdem a másik srácot biztosan kell-e neki.
Melyik táska kéne? Nagy vagy kicsi? -
überfaller
aktív tag
üdv
kéne egy táska meg a 6gb-s vinyó, már írtam a másik topivcba,
de nem tom láttad-e!!!
köszi -
Narancs
őstag
Fel!
-
Narancs
őstag
fel
-
Narancs
őstag
fel!
-
Narancs
őstag
Hihetetlen akció!
Nagyobbikból több darab vásárlása esetén:
2db - 5K
3db - 6K
5db - 8K
Ha kisebbikből vinnél többet:
2db - 3K
3db - 4K
5db - 6K -
Narancs
őstag
esti up
-
Narancs
őstag
délutáni ápp
-
Narancs
őstag
Vegyetek noti tákát mert különben rajtam ragad a készlet és már nem tudom hovátenni őket. Amúgy szimplán táskának is faja.
-
Narancs
őstag
Mai uccsó ápp!
-
Narancs
őstag
fel!
-
Narancs
őstag
Akkor a további félreértések elkerülése végett:
A nagyobbik átmérője 40 azaz negyven centiméter. Légyszi mérjétek le a notitok, mert nektek is gáz feleslegesen bemászkálni a városba. -
riska1982
aktív tag
Uhh! Lehet, hogy felébresztettelek
Sorry
-
riska1982
aktív tag
Jaj! Most nézem, hogy nekem a nagyobbik kell!
-
Narancs
őstag
válasz
tomcraft29 #64 üzenetére
56-os elment, van egy ugyanolyan zsír új 33.6K modem+ethernet kombó. PCMCIA természetesen, 3 nap gari van rá tőlem.
-
Narancs
őstag
Kicsi: 2K Nagy: 3K
Átmérő: 36cm Átmérő: 40cm -
Narancs
őstag
válasz
tomcraft29 #60 üzenetére
Persze, PCMCI...2K ez is
-
tomcraft29
tag
Kérdésemre válasz?
#60...
[Szerkesztve] -
Narancs
őstag
fel!
-
Narancs
őstag
válasz
operator10 #61 üzenetére
Épp zárás előtt sikerült
Hány km-re vagy BP -től? Csak azért, mert hétvégén nincs csomag kézbesítés, lehet csak hétfőn kapod meg
[Szerkesztve] -
tomcraft29
tag
56K modem + Ethernet
hülye kérdés: pcmcia?
Na szóval mennyi az annyi?
UP
[Szerkesztve] -
Narancs
őstag
fel!
-
Narancs
őstag
Ezek a notis cuccok vannak még:
DVD olvasó:
56K modem + Ethernet combó:
6GB IBM 2.5'' vinyó:
That's all folks!
[Szerkesztve] -
Narancs
őstag
válasz
operator10 #55 üzenetére
1000 bocsánat, nem egészen a terveim szerint alakultak a dolgok, pl FireWire cuccból már nem lesz több, barátok-ismerősök elkapkodták. Holnap föladom express a cuccot mindenképpen!
-
CaNNa3IS
senior tag
Szevasz
Firewire cuccnak mi az ára?
Van még belőle? -
Narancs
őstag
válasz
operator10 #45 üzenetére
operator10!
Figyelj, nagy gáz ha nincs a táskádon kék csík, meg az első zseb zipzáras?
Mert elhoztam még pár nagyot, de a fazonjuk olyan mint a följebb betett képen a kicsinek...
Anyaga és a gyártó ugyanaz, csak kicsit más a fazon. -
Narancs
őstag
No, most hallhattatok egy hozzáértőt is!
Köszi a véleményezést... -
Cs_Laci
senior tag
Nah, akkor vélemények:
A nagy táska 14,1 -es, laptophoz ideális. Nekem a 15''-es IBM R51-em csak miliméterek miatt nem ment bele. De amúgy kellemes. Egész sok notebook táskát mustráltam. Az anyaga jó, saroknál keményített műanyaggal.
Namost nem tudom mire gondolsz, mint kemény? Stabil, és ebben a kategóriábn ennél keményebb nincs is. Ez egy burkoló gyakorlatilag, csak egy rekeszes, de arra ideális. Akinek komolyabb kell, az 2-3 rekeszest keres. és az jobban tud védeni oldalról, de csak mert van még több rekesz.
Viszont a Firewire-s cucc.. Az nekem nagyon bejött. Full alu, és abból is a komolyabb kivitel. Én most egy 60Gb-os Fujitsu 5400 Rpm-es 8Mb cache-s vinyót tettem bele, és simán viszi betáplálás nélkül. 100G-s 7200-as 16 cache-s vinyót nem garantálok.. visznont sima 9v 1A az adaptere, standard bemenettel, tehát úgy fest egy univerzális adapter is jó hozzá. Sebességet még tesztelek. -
Narancs
őstag
Sarkoknál meg körben keményítve van, Cs_Laci már mustrálta őket tud nyilatkozni. Én nem nagyon értek a notikhoz, de sztem fain...
Mivel kicsiből több van, és vszínű nehezebben megy el ezért az ára marad 2K, viszont mivel nagyból 100 helyett van kb 5-10, ezért 3K lesz az ára elölreláthatólag. Szarér-hugyér azért nem akarom elkótyavetyélni, még ennyiért is ajándék.
Persze Op10 régi áron kapja, geci azért nem vagyok... -
Narancs
őstag
Ilyen a kicsi:
-
Narancs
őstag
válasz
operator10 #45 üzenetére
Azt mondják a srácok, hogy a kicsi az nagyon kicsi. Belül kb akkora mint egy A4 -es papírlap. Képek is lesznek róla nemsoká.
Firewirés cuccosról egyenlőre nem tudok nyilatkozni. -
Narancs
őstag
Oké, ha esetleg mégse lenne jó holnap visszahozod...
Amúgy rossz hírem van srácok: fater talált az egész szállítmányra egy vevőt, szal hamarosan biznisz vége
Megmentettem még kb 15 táskát, a legtöbb kicsi. Operator10 -nek még holnap föladok egy nagyot, aztán sztem már csak kicsit marad.
Még ma teszek be róla képet azért... -
Cs_Laci
senior tag
Arra van az adapter, hogy vannak 100Gigás, 7200 RPM-es notebook vinyók, amiknek akkora az áramfelvétele, hogy nem bírná el egy firewire, és nem működne. Én kitesztelem egy 60G-s 5400-as Notebook vinyóval, REmélem elviszi. Ha igen, sirály, ha nem, akkor emgy bele egy 15G-s régebbi típus. Azt tutira bírja. Majd írok teszteredményeket, akkor kelendőbb
Amúgy a firewire félig necces, félig jó. Nekem király, mert olyan alaplapom van, és minden notebook-omon van, és egy régebbi notim is van, amin viszont nem lenne USB 2.0. De remlem a kicsi fejű Firewire csati van hozzá (4 pin), egyébként kellemetlen lesz. Bár a bemenet 6 pines, de majd este leírom pontosan. -
Narancs
őstag
válasz
.:Vision:. #40 üzenetére
Hívtalak de nem vetted fel...
Ha holnap föladom postán az nem jó? Esetleg ma este elviheti az öcsém is, de nemtudja még mikor ér haza szal necces... -
Narancs
őstag
Köszi szépen, én nem találtam róla semmi infót...
Amúgy ALU, és adtak hozzá adaptert (Amerikai dugóval) de FireWire -ről megy simán. Szóval nem értem minek az adapter, mivel nálam megy nélküle is. egy hozzáértőt majd megkérdezek ezügyben.
Vinyó nélkül is vihető persze, van hozzá egy bőrtok is
Az egyetlen gáz a mai biznisszel hogy 38 fokos lázam van, szal ha estig nem megy le vszínű az öcsémmel fogtok bizniszelni.
Itt a számom, de mindjárt fölhívlak: 0670/253-777-8 -
.:Vision:.
aktív tag
Hello nekem kellen 2 db nagy 1 db kicsi táska, elég sürgős lenne, ha ma (kedd) estefelé tudnánk valahol boltolni szuper lenne ! (nem vagyok BP-i) és ma leszek ott ha megoldható csörögj légyszi !
20/435-75-71 -
Cs_Laci
senior tag
Nah, jössz nekem
Ez egy EagleTec ET-HDC1394AS típusszámú Firewire csatolófelületű 2.5''-es (Ezt nem írja, csak a mérete alapján ez az első tippem!! Lehetne még 1.8, de az szvsz ksebb lenne, meg ritka) notebook HDD-hez való meghajtó. A teljes gyári specifikációja ennyi:
Bővebben: link
Azt viszont most megmondom, hogy kérdezni fogják, hogy alu, vagy műanyag. Ránézésre első körben alut mondtam, de elbizonytalanodtam... És még az is kérdés, hogy egy Notebook HDD-t elvisz -e külön táp nélkül, Mert USB 2.0 tudom, hgy le tud adni akkora teljesítményt, de a Firewire ilyen paraméterét nem tudom.
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Vinyóm sajnos van bele, egy 15G-s, he lehet nélküle megvenni
Amúgy kell hozzá plusz tápcsati? USB 2.0-ra lehet csatolni?
De ha ma este találkozunk, amikor elhozod a cuccokat, akkor beazonosítom neked pontosan
Amúgy meg 2 db táskára lennék vevő. Egyet akartam, de van helye.. Max úyg nézek majd ki a repülőn, mint egy jobb fajta a karácsonyfa..
Szerk: Telszámod tedd be az adataid közé, ha árulni akarsz: szvsz megéri
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Egy olyan alu 2.5''-es Firewire external disk drive érdekel!! Mennyi az ára?
És kérle adj egy telefonszámot, hogy tudjunk egyeztetni !! -
Narancs
őstag
Fel!
-
.woland.
csendes tag
öö izé , hány zseb van rajta?
-
Narancs
őstag
Lesznek még más noti cuccok is, elöljáróban annyi biztos, hogy van egy csomó régebbi vinyó, pár gigások (3-6 kb) meg hozzájuk zsír új olyan cuccok amikkel lehet hordozni. Ha lehet vki monja meg plz mi ennek a magyar neve pontosan?
Pár napja használom így hordozva és kurvajó kis cucc...Csak nem tudom mi a neve
-
Narancs
őstag
uccsó UP!
-
Narancs
őstag
fel!
-
Narancs
őstag
Zup!
-
Narancs
őstag
válasz
überfaller #28 üzenetére
okéoké
-
Narancs
őstag
válasz
überfaller #25 üzenetére
Vállpánt? kb egy méter...
-
überfaller
aktív tag
üdv
milyen hosszú a pántja(cm) ? -
Narancs
őstag
Fölfelé!
-
Cs_Laci
senior tag
Akkor kedden ott vagyok érte a bárhol
Azért remélem emberi helyen
Számolgattam, és csak 1 kell. Az IBM-hez van egy notebook tartó hátizsák, kinn várja Párizsban, nekem meg ez átmenetinek kell, mert én is hátizsákozni fogok, lévén bicajjal kell közlekednem. Csak valahogy fel kell vinni repülőre a két gépet.
[Szerkesztve] -
dat
senior tag
Így első blikkre olyasmik mint amiket a Clevokhoz adnak.
Up neki -
Narancs
őstag
Kicsiről legkorábban kedden tudok képet mutatni, akkor hozzuk el az egész készletet. Eddig egy mintadarabot hoztam haza, szal legkorábban szerdán lehet átvenni a cuccokat
Védelem alatt mit értesz? Nincsen páncélozva és a cigányt se bassza meg az áram ha fogdossa, bár kis felárért hasonló speciális kívánságok is megoldhatók -
atosz
őstag
En a kicsirol szeretnek latni kepet. Amugy milyen vedelem van ezekben?
-
Cs_Laci
senior tag
Emlékeim szerint 2.54 cm
Az 38,1-es képátló kb 40 cm. Akkor jó a nagyobbik.
Nekik lesz
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Egy 15.4'' 16:10-es, valamint egy 15'' sima notebook-hoz kéne. A agyobbikba beleférnek?
Akkor azonnal kell 1. De lehet, hogy 2 -
Narancs
őstag
7up!
-
Narancs
őstag
Mél ment mindkettőtöknek
-
Narancs
őstag
válasz
operator10 #2 üzenetére
Ha postaköltséget állod akkor persze...
-
Narancs
őstag
Hellász!
Úgynézki eladó lesz jó pár darab notebook hordtáska. Akár nagy tételben is vihető, van vagy 100 darab
Mindegyik teljesen új, kidolgozás minőségi.
Ár: 2K/db
2 fajta méret van, a nagyobbik méretei: ~28*40cm
Ez a nagyobbik, kisebbről is teszek majd be képet.
Aktív témák
- Légies iPhone halvány színei
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest