Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csabi88888

csendes tag

Sziasztok!

A következő a problémám. Van egy lassan 11 hónapos Lenovo G570A gépem. Az elmúlt 1-2 hétben kezdte el azt csinálni, hogy néha(most már egyre gyakrabban) nem ismeri fel az akkumulátort, holott benne van. Ilyenkor, ha kihúzom a töltőt, akkor a gép kiírja, hogy töltöttség 3% alatt és elkezdi hibernálni magát. Viszont amikor felismeri(általában, ha ilyenkor akkuról indítom, akkor felismeri), akkor ugyanúgy kibírja 2,5-3 óráig, terheléstől függően. De nem szó szerint nem ismeri fel, mert azt érzékeli, hogy benne van és az AIDA is felismeri, viszont jelenleg 0% töltöttséget ír. Szerintetek ez minek a problémája lehet? Az akku elektronikája hibásodhatott meg? Azért fontos ez most, mert még 1,5 hónapig az akku is garanciális.
    Köszönöm

• Csabi88888

csendes tag

Sziasztok!

A következő problémával kapcsolatban kérném a segítségeteket. Van egy Dell D600-as laptopom. Ma netezés közben lefagyott, se az egeret nem tudtam mozgatni, se a ctrl+alt+delete-re nem reagált, teljesen lefagyott az egész. Kikapcsoltam és megpróbáltam újra bekapcsolni, de nem indul el. Még a biost se hozza be. Bekapcsolom és csak világít a bekapcsolást jelző LED és fekete a képernyő. Nem tölt és nem csinál semmit ezenkívül. Tehát még azt az ablakot se hozza be, hogy betudjak lépni a biosba. Mi lehet a baja? Örülnék, ha tudnátok segíteni. Előre is köszönöm mindenkinek!

• Csabi88888

csendes tag

Sziasztok!

Van egy Dell D600-as laptopom. Pénteken még rendesen használtam, hibátlanúl működött. Szombat reggel bekapcsoltam és addig jut el, hogy az a kis fehér csík villog a bal felső sarokban és onnan nem megy tovább. CD-ről is próbáltam elindítani, azzal se sikerült, annál is ugyanott megáll.(XP-ről van szó)
    Megpróbáltam újratelepíteni, rendesen vizsgálja a rendszert, fájlokat másol stb. és amikor a telepítés részeként újraindul a gép ismét lefagy. Linux Live cd-vel rendesen elindul a gép és működik.
    Mi lehet a probléma? Kérlek titeket segítsetek! Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák