- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
üdv mindenki!
egy dell g5 5586, 1060 maxQ val mostanában nem akar teljesíteni, értsd: pl csgo főmenüben a szokásos stabil (limitalt) 120fps helyett 40-50 el bohóckodik.
újraindítas néha megoldja a problémát, néha többször is neki kell futni, hogy működjön. tegnap óta meg már kb akármit csinálhatok, nem teljesít.tudna valaki segíteni?
-
kretenallat
senior tag
sziasztok
van egy 1420asom, ami egyszercsak meghalt, mikor ocsem hasznalta (meg tavaly). a hattervilagitas bekapcsol, ha elinditom a gepet, de kep nincs, eddig jutottunk el, amikor elkonyveltem h halott (mindenki azt mondta h a 8400gs gpu meghalt es nem lehet megcsinalni). aztan batyamnak elvitte apam nemregiben h ugyan nezze marm eg, mert csak a port fogja, tole pedig visszakaptam nehany nappal ezelott, ugy h jo volt, bekapcsoltam mukodott, szep, normalis kepe volt, hibak nelkul.
ekkor meg a regen feltelepitett RC win7 volt rajta (32 bites, emlekeim szerint), vmint ismeretlen verzioszamu nvidia driver. mivel ezek regiek voltak, en pedig ezt el szeretnem ajandekozni, igy uj rendszer telepitese mellett dontottem es itt megint meghalt ugyanugy a gep. amikor beindul a gep, akkor sincs kep, ha belepek biosba es kirakom kulso monitorra a kepet, akkor hibatlan. ha elinditom csokkentett modban, akkor a fekete feher listanal hibatlan a kep, ha a biosba belepek es onnan mentes nelkul kilepek, akkor a windows logo is szepen megjelenik szinesben, hibatlanul, de amikor betolt a win, akkor annyi.
felhivtam testveremet, aki elmondta h kulso monitorra kotve FN+F8-al egy ronda, szetesett, hibas kepet kapott, de annyira eleg volt h a rendszermeghajton fenn levo nvidia drivert ujratelepitse es mukodott... na ezt nem tudom utana csinalni, felraktam 64bites win7et, 32 biteset (mindketto SP1es), probaltam nvidia driverbol is a legfrissebbet, a dell oldalan talalhatot (ami jo regi...), meg kozotte meg ket verziot.
nem tom mit kezdjek ezzel, ha van vkinek javaslata, ossza meg velem pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS M1330
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 8GB RAM / 256 GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest