- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
Sziasztok,
Nekem olyan problémám lenne, hogy most vettem egy Acer notebookot meg egy cross-linked kábelt, és egyszerűen nem tudom öszehozni az asztali gépem és a noti között a hálózati kapcsolatot. Még szerencse, hogy a szomszéd kódolás nélkül nyomja a WiFit, mer így tudok egyszerre segítséet kérni és szerelni. Ha valakinek van valami ötlete, az ossza már meg velem, mert nekem semmi. Eddig másokkal soha nem volt ilyen bajom, futtattuk mindkét gépen a Hálozat...varázslót 1-1 restratr ésment, most az asztali látja mindkét gépet, de nem tud mit kezdeni a kapcsolattal, a noti meg semmit nem lát. Az asztalin Xp Prof, a notin Xp Home vn, de szerintem ez semmit nem jelent.
Előre is köszi.
Sürgős lenne.
Bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vallás
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest