- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
Sziasztok !
Van egy olyan hibajelensége a laptopomnak, hogy csak úgy véletlenszerűen fogja magát és kikapcsol. Úgy kell elképzelni a hibát, mint mikor pl. egy asztali PC-nél (ami UPS-el nincs megtámogatva
) hirtelen áramszünet jön, és egyik pillanatról a másikra se kép, se hang. Csak az én esetemben mindez akkus üzem közben jelentkezik (olyankor is mikor 80%-os az akku töltöttsége), normál használat mellett (normál használat=excel/word, nettezés, youtube). Tehát semmi extrém igénybevételre nem kell gondolni, tényleg a hétköznapi használat közben jön elő random szerűen a hibajelenség. Utána kétféleképpen szokott indulni a gép.
1 verzió: megnyomom a power gombot, és indul a gép, mintha akkor indítanám el.
2 verzió: power gombot megnyom, a gombon található led, 4-5mp-ig világit (de eközben nem indul el a gép), majd elalszik. Ezt megismétlem még 4x-5x, majd egyszer csak elindul a gép. Szerencsére ez a ritkább eset
A hiba egymás után 2x csak egyszer fordult elő, mikor is a váratlan leállás után az újraindítottam, és után 4-5 perccel újra lekapcsolt. De van olyan napok, mikor abszolút nem is jelentkezik ez a hibajelenség a készüléken.Már monitorozom a CPU hőfokát is, de semmi rendellenes melegedést nem tapasztaltam. A legmagasabb hőmérséklet amit eddig mértem, 54°C volt, ami szerintem abszolút nem mondható soknak. A monitorozó progit az Intel oldaláról töltöttem, és a progi szerint a CPU-m max Tempje: 105°C lenne. Valaki találkozott már ilyen vagy ehhez hasonló hibával ? Ha igen, akkor ossza már meg velem a tapasztalatát. Előre is köszönöm
Gép adatai:
Dell Latitude E6530, i5-3320M, Mem:8Gb, HDD-sajnos kissé gyengélkedik már.
A gépet használtan vettem, Win 7 Prof. 64 bites op. rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest