- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
Dell XPS #11445 üzenetére
Köszi a választ, én is erre számítottam sajnos. Mennyibe kerül ennek javítása kb? 20-30 ezer forint, vagy ennél jóval magasabb összegre számítsak? (50-60 ezer akár?). Elképzelhető esetleg, hogy az alaplap javítható vagy mindenképp csere szükséges?
Válaszod előre is köszönöm! -
freeknight
őstag
Üdv!
Van nekem egy több, mint 4 éves Acer Aspire 5542G típusú notim. Tegnap még vígan használtam, szabályszerűen lett kikapcsolva, ma viszont nem hajlandó bekapcsolni. Ledek égnek, a ventillátor felzúg és továbbra is működik, de ettől többet nem lehet kicsikarni belőle. Leejtve, leöntve egyszer sem volt. Mitől hallhatott meg ilyen hirtelen? Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy kuka? -
freeknight
őstag
aha köszi, már értem.
No akkor majd hnap veszek sprayt és kipróbálom
-
freeknight
őstag
kösz a gyors választ!
A kialakítása elég érdekes, a kivezető nyílás a hátulján van, a bevezető nos pedig lehet h a ramoknál van, vagy pedig a gép elején, a touchpad alatt. Le tudnád írni, h pontosan h fogjam le a ventit, mert a kivezető nyílás le van rácsozva. (bocsi ha nagyon alap kérdéseim vannak, de sosem volt még laptopom, és nem nagyon értek hozzá).
-
freeknight
őstag
Hello mindenki!
Van nekem egy Acer 5542G notim. Eddig semmi baja se volt, mostanában viszont játék közben kb 20 perc után elkezd akadozni, majd kikapcsolja magát. A probléma valszeg a benne felgyülemlett por lehet. Egyszerűnek látszik a megoldás(takarítás). Csakhogy. Még garanciás, és nyilván nem lehet szétszedni csak úgy.Csehországba a szervízbásisba beküldeni nem akarom, mert használom tanuláshoz is a gépet és 10 napig nem tudnám nélkülözni(meg ez sztem nem garanciális probléma). Mit tegyek? Olvastam, h sűrített levegővel a gép szétszedése nélkül is ki lehet portalanítani, de elképzelésem sincs, ezt szétszedés nélkül hogy lehet megcsinálni. Vmi ötletetek van?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest