- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv Kollégák!
Lenne 2 problémám a Fujitsu Siemens Amilo V2055-ös laptopommal.
Na szóval röviden tömören...
1. Wifi drivert feltelepítettem, felismeri csatlakoztattam a wifis hálózatomhoz "csatlakoztatva, kiváló jelerősség..."stb ,tehát minden rendben és van elvileg kapcsolat , de ha be lépek az explorerbe v. a mozillába akkor nincs internet.(úgy h. közben a lakásban 3-an wifiről kapják a saját laptopjukra a netet,tehát a routeres probléma elvileg kizárva ) Tűzfal kikapcsolást is próbáltam, de semmi hatása.
2. Probléma: A laptopomon van 4 db USB...,viszont az USB-s egeren kívül nem működik rajta semmi...se pendriveokat, se nyomtatót...semmi. Próbáltam XP-n , Win7tel...de sehogy nem okés. USB device driverekkel is próbálkoztam, de nem eredményezett megoldást.
1 kolléga Déli-híd hibára gyanakodik. Ha esetleg ténylegesen ez lenne a hiba, akkor mennyibe kerülne megjavíttatni kb. ?
Köszönöm előre is segítségeteket, tanácsaitokat.
Specifikációja:
Intel Dual Core 1.6 ghz
2gb ddr2 ram
100gb winyó
dvd író...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Könyvajánló
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest