- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
válasz
Dell XPS #8190 üzenetére
Bocsi de elkellet mennem egy kicsit.
Néztem amit mondtál de semmi érdemlegeset nem találtam. [link]KillHates: Hát ez nagyon rosszul hangzik.
Leejtve nem tudom,hogy levolt-e. Én nem ejtettem le.
Csak egyik ismerősöm elhozta,hogy telepítsem már újra neki az oprendszert kettő gépen is. Az egyik gépre mondta,hogy sz@arakszik a meghajtója de erre nem mondott semmit.
Remélem nem rajtam lesz elverve a por hisz csak elhozták majd bekapcsoltam úgy,hogy rá volt dugva a pendrive és ennyi. Ugye pendrive-ról szerettem volna rátelepíteni az XP-t de már ez fogadott.
Azért rákérdezek,hogy nekik mit is írt ki.
Egyébként ahogy bekapcsolom és teszek bele pendrive-ot akkor az egyik szöveg megváltozik de persze nem enged tovább.
Azt hozzá kell tennem még,hogy ebbe nem volt akkumulátor.Kéz alol vették még régebben.Mindég a töltővel üzemeltették.
Itt a kép.[link] -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy laptopom ami egy kis problémával küszködik.
A típusa ASUS Won 3056 laptop.
Itt a kép. [link]
Láttam ilyet már asztali gépeknél is de ott tovább jutottam,hogy megnyomtam az F2-őt.
Itt viszont bármit nyomogathatok semmi nem történik.Biosba se tudok belépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- OLED TV topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Parfüm topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bundle topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest