- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cetnik
csendes tag
Tisztelt fórumozók!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Van egy 2,5 éves msi m673x laptopom.A gondom az hogy bekapcsolom és az lcd nem kapcsol be.Teljesen sötét marad.Az alaplap és a többi része működik mivel hallani az indítási dallamot.Szerintetek mi lehet a gond?
Én szalagkábel hibára gyanakszom.A laptopot használtan vettem és az előző tulajdonosa elmondta hogy volt egyszer hogy a laptop magától kikapcsolt és állitólag azért mert túlmelegedett a VGA.
Azt még megosztom veletek hogy a laptopot bekapcsolt állapotban összecsuktam majd mikor újra kinyitottam és nem kapcsolt be az lcd.Ez nem az első eset , de eddig egy újra indítás mindig megoldotta a problémát.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest