Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendegúz_50
tag
-
Bendegúz_50
tag
Szia!
Véleményem szerint a leírtakból arra lehet következtetni, hogy összetett a problémád

1. Valószínű, hogy nem kielégítő a proci hűtésed (koszos a venti vagy kontakthibás a csatija ezért amikor gondolja éppen leáll...vagy a szabályzó hőelem hibás)
2. Ezeken kívül vagy rossz esetben az említettek egyikével másikával párban van egy boot vírusod. Én már jártam így. A vírusgyanú esetében floppyról kell formattálni és utána lemezről feltolni az xp-t!
3. Táphiba
Hirtelen ezek jutottak az eszembe, nem ártana először egy DOS-os formatt neki

Majd írj mire jutottál

-
sssent
senior tag
Szerintem ki van csukva, hogy a downclockinggal kinyírtad volna a cpu-t, és elvileg a túlmelegedés ellen is védve vannak (legalábbis intelnél ez már rég így van). Viszont egy rossz lapban ki tudja milyen ménkű szaladgálhat arra, amerre nem kéne. Talán ez tett be a procinak is.
-
danielmcload
csendes tag
Korábabn egy Albacomp D22ES gépet használtam (ez egy 2003-as vételű gép) és ahhoz képest jelentősen meleg. A bőrt nem égeti le a kezemről, de nem éppen kézmeleg. Nagyon kényelmetlen, zavaró így a használata, és a család szerint - akik nem értenek a gépekhez - az egészségemnek se tesz jót, ha hosszú távon ilyen meleg gépet használok. Most, hogy hány fok, azt nem tudom megmondani, de jóval melegebb, mint ami kellemes lenne. Mint egy forró tea, vagy sült hús...

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Go 15, N305 i3 8magos asus garis 2026.01.07-ig!!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG OLED TV 55CS6LA
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ha garis a géped legjobb vissza vinni....legjobb????...ebben azért nem vagyok biztos...mindenesetre ha visszaviszed attól nem megy el a gar, ha Te nyúlsz bele vagy bár ki attól igen.

Pyttawrx