- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosimiki
csendes tag
válasz
nemlehet #11701 üzenetére
Üdv!
Tantácsot szeretnék kérni.
Lenovo y510p laptopom bal oldalán lévő fan/cooler nem tommi kereplő hangot ad ki. Eddig nem igazán vettem észre mert alatta van egy cooler pad és azt hittem az adja ki ezt a hangot mivel elég régi, még az előző laptopom alá vettem.
4 napja próbáltam telefonosa a lenovoval kapcsolatba lépni a "díjmentes" számukon keresztül ami kiderült mégsem volt az. Még aznap küldtem e-mail-t amire azóta sem kaptam választ. Kis olvasgatással kiderült, hogy a magyar lenovo support valami szörnyű. Több ember írta, hogy hónapokig nem kapták vissza gépüket.
Kérdésem az lenne, hogy mi a francot csináljak? Amiket a lenovo szervizeiről hallottam nem igazán tudom hova fordulhatnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- LED világítás a lakásban
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Bloodborne (PS4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest