Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucky04
csendes tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Nem tudom, mert kb. a huszadik próbálkozásra tökéletesen beindúl és működik is, elötte viszont semmi, se monitoron, se a laptop kijelzőjén. Emellett a ledek világítanak és néha a hűtés is bekapcsol, szerintem az op rendszer nem indúl amíg nincs képernyő, mert mikor végre van kép a windows normálisan indúl.
-
PPatrik
aktív tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Koszi!
Kozben eszembe jutott, hogy veletlen felcsereltem a kerdeseket, ezt a fogyaszto vedelemhez szantam volna.
Szoval ez lenne a tortenet:
Ugye van a laptopom (Samsung RF511) amit mindjart ket eve vasaroltam. Ido kozben azomban tobb kellemetlenseg is ert. Neha mukodik jol, neha egy 10 eves gep is gyorsabb nala. Plusz erdekes dolgokat csinal. En tobb, mint egy evig turtem ezt, majd elezdett mar nagyon unalmas lenni. Az amikor egy altalam irt program eles tesztjen nem mukodott az lan csatlakozo, az amikor hovanta egyszer megall az usb 3.0 drivere es ujra kell inditani a gepet, az amikor a kulso monitoron egy videot akadozva jatszik le, az amikor a start menu nem veszi a faradtsagot megnyilni, az amikor ami elotte 1 masodperc volt, az hirtelen mar 1 perc lesz es hasonlok.
Tavaj szeptemberben elkuldtem szervizbe, ahol alaplapot csereltek benne, persze nem lett jo. Majd elkuldtem megegyszer novemberben, amikor nem csinaltak vele semmit se, mert nem lattak a hibat. Ket hete megint elkuldtem, hasonlo eredmennyel mint elotte.Szerintetek mi a baja, mit lehetne vele tenni?
-
Muerte
addikt
válasz
DNReNTi
üzenetére
Elviekben a vga működését nem befolyásolja.A rajta található kondikban a tekercsek elégtelen szigetelése vagy azoknak elrepedése okozza a hangot.Alapjáraton viszont biztosan nagyon zavaró a hang és mint írtam ez csak extrém magas FPS-nél a normális.A tesztben minden vga cicereg,de ha nálad erősödött és ezt a hangot kerested akkor ez a probléma forrása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Battlefield 6
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx