Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendegúz_50
tag
válasz
Illissius
üzenetére
Szia!
Nekem volt egy ilyen laptop hibám, hasonló jelenséggel azzal fűszerezve, hogy nem csak csíkok jelentek meg rapszodikus módon de ahogy forgattam, hajtogattam fel-le a képernyőt el is sötétedett az élet rajta.
...sajna szét kell szedni és a csatlakozó fólia érintkezőket vissza kell csúsztatni a helyükre. ez egy olyan átlátszó fóliás dolog aminek a végződése be van vonva rézzel ill. ott nincs védőfólia és az csúszott ki vagyis hol érintkezett rendesen hol meg nem, vigyázz meg ne karcold és nehogy megtörjön miközben munkálkodsz vele mert marha vékony és elég érzékeny a bajra
Ez a hibajavítás nálam megoldott minden gondot szerencsére.Persze előtte próbáltam drivert frissíteni...teszteltem...mindent csináltam vele csak hogy megússzam a szétszedést.
.nem sikerültDe megérte, soha többé nem jött elő a hiba ezek után.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- ASUS ROG Ally
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i5-1250P 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
...sajna szét kell szedni és a csatlakozó fólia érintkezőket vissza kell csúsztatni a helyükre. ez egy olyan átlátszó fóliás dolog aminek a végződése be van vonva rézzel ill. ott nincs védőfólia és az csúszott ki vagyis hol érintkezett rendesen hol meg nem, vigyázz meg ne karcold és nehogy megtörjön miközben munkálkodsz vele mert marha vékony és elég érzékeny a bajra
Ez a hibajavítás nálam megoldott minden gondot szerencsére.

Pyttawrx