- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
Kyle.Katarn #5918 üzenetére
Szvsz, ha pár másodperc alatt nem sül meg a noti ill. nem melegszik akkor nyugodt szívvel használhatod.
Amúgy meg sztem, valamit vagy rossz helyre kötöttél vagy nem kötöttél be, vagy valami letestel és azért világít egyfolytában a led. Amúgy ha minden jól működik a gépen ezen kívül akkor ez nem okoz nagy hibát én nem 1x jártam úgy hogy szétszedtem valamit és az összeszerelés után nem ment mert kihagytam valamit, volt olyan noti amit 3x - 4x szét kellett szednem, (pedig én értek hozzá meg már nem egy tipust szedtem szét) mire 100%-ig működött minden, ez attól is függ, hogy milyen noti mennyire bonyolult stb...
Szal sztem szedd szét még1x és a ledes panel körül nézz meg mindent alaposan, hova megy onnan vezeték meg ilyenek ill. a forrasztásodnál is ellenőrizz mindent.
Remélem tudtam segíteni. -
NEMO1968
őstag
válasz
Kyle.Katarn #5918 üzenetére
Sajna csak akkor fogod tudni,ha látod.
Annyira nem vágom sem a laptopokat,sem az elektronikát,de ha nagyon elment valami,akkor már kivágott volna valami biztit valahol.
Egyszer túláramot kapott egy ACER gépem,és csak a töltésvezérlő ment szét.
Javítható volt.
Szerelő mondta,hogy másnak nem lett baja,elég jól védve vannak azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest