- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sajnos a mozgatás nem segít, marad ugyanolyan szürkés hátterű.
Most picit teszteltem. Futtattam vagy 3/4 órát furmarkot, de semmi gond nem jelentkezett alatta és kb. 55 fokra hevült csak a VGA GF 8400M GS. Utána otthagytam az XP-t kb. fél órát és még mindig semmi gond. Előbb meg elindítottam egy mkv lejátszását DivX playerrel és ahogy betöltötte a filmet egyből elszürkült.
Mondjuk egy crt moncsit dugtam rá még tegnap, amit klón módba állítottam. Azon az elszürkülés után is van kép.
Megpróbálom a driver frissítést, de van egy olyan érzésem, hogy nem szoftveres lesz a gond, mivel XP telepítő javítókonzoljánál is ugyanígy elszürkült tegnap, mikor lemezellenőrzést futtattam.
Az inverter mit is végez tulajdonképpen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged