- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
e-newsee #14311 üzenetére
A legújabb fejlemények:
Tegnap sikerült kicsikarnom egy hibaüzenetet.
Azzal kezdtem, hogy egy utolsó reménytől vezérelve ismét letiltottam az AMD VGA-t a biosban. Egyszer már megtettem, akkor ugyanúgy aktív maradt. Még idegesített is, hogy mi a fene baja van, pedig én kivettem a pipát. De ezek szerint valahogy nem mentettem rá a módosításokra. Elképzelhető, a biosban az egér elég lassan/szakadozva/késve működik. Szerintem a No-ra sikerült kattintanom. Na mindegy, tegnap sikerült rendesen megcsinálni, és csodák csodája, működik minden, az eszközkezelőben is csak az Intel HD3000 látszik. Azért felnyomtam a Win8.1 mellé egy Ubuntut is, az is hibátlanul ment. Aztán kíváncsiságból ismét visszakapcsoltam a diszkrét kártyát. Az Ubuntu belefagyott a töltőképernyőbe. Van ott is olyan, hogy az Ubuntu felirat alatt mennek pöttyök. Na ezek egyszer csak megálltak, és úgy maradtak. Nem állt le, nem sötétült el, megfagyott. Gondolom akkor kellett volna betöltenie a VGA drivert, és használatra bírni. Kikapcsoltam, elindítottam a Windowst, az meg elindult, betöltötte az asztalt, majd pár másodperc múlva dobott egy kékhalált a VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL felkiáltással, majd újraindult. Persze újraindítás után már nem ez jött be, hanem egyből a bejelentkező képernyő utáni elsötétülés.
Van egy videóm róla, ha érdekel, felnyomom YT-ra.
A lényeg, hogy nem driver hiba. Vagy a kártya hibás, vagy nem tudom.
A RAM-nak semmi baja, úgy egy óráig ment a memtest hiba nélkül.
Lehet, próbálkozom egy BIOS resettel, hátha. De gyanús, hogy nem az a baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest