Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• smkb

őstag

válasz MR!! #11695 üzenetére

Win 7 alatt gond nélkül látszik, driver nélkül is tökéletesen megy, de azért feltettem a drivert. Hiba volt. Előjött egy furcsa hiba. Nem kevés időbe telt míg kiderítettem mi okozza (ugyanis a drivert azonnal feltettem a telepítés után, így nem volt viszonyítási alap). A jelenség: első alkalommal elmegy alvómódba ahogy kell, majd feléled,viszont másodszorra már nem sikerül alvóba mennie, a képernyő kikapcsol, de a gép odarohad és csak kikapcsolni lehet. Próbáltam az ssd beállításoktól kezdve a vga driverig mindent, míg kiderült, hogy a Synaptics drivere a bűnös.

A noti üzemideje egyébként brutális. 4 cella 48whr akksi, full passzív gép, semmi hűtés, 6w tdp-ben limitált proci. Aidával mérve kb a 4 magos Core 2 Quad Q6600 közeli teljesítményét tudja, ami vicces mert az asztali gépemben egy 3.2-en hajtott Core 2 Duo E6400 van, és azt összességében simán veri :). Ja, és az egész 1,16kg, 8 óra aktív netezést vígan bírnia kell, és még csak energiatakarékos módba sem kell kapcsolni a profilt.

• CsabaTompa

tag

válasz MR!! #11695 üzenetére

Nem próbáltam csökkentett módban, mindjárt kipróbálom.
    Alapból volt rajta win7, azzal együtt vettem.
    Tegnap este viszont azt vettem észre, hogy vagy 800*600 felbontáson van, azt fel tudom tenni 1024*768-ra, viszont attól ha feljebb rakom akkor azonnal felugrik 1280*1024-re.

A projektornak semmi baja, mert ha az xbox-t bekapcsolom, akkor azonnal kiírja, hogy 720p felbontás. (max Hd felbontás tud a projektorom)
    Ennyire rossz lenne a windows 8.1, vagy a gépem ment tönkre.
    A párom gépén is 8.1 van, így nem tudom kipróbálni, hogy win7 op. rendszernél most is működne-e.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés