Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiszteletes
aktív tag
Üdv!
Egy NEC VERSA 550-es laptopról volna szó. Kb 4 hónapja használom.
A következő probléma jött elő. ''A hálózati kábel nincsbedugva'' Egy Realtek Gigabites hálózati vezérlő van a gépben. A munkahelyi Wi-fi-n szoktam még használni, de egy hete jelentkezik ez a problem. Természetesen csak akkor, mikor vezetékes hálózatba csatlakoztatom. (otthon)
Teljesen újra raktam a Winfost, és arra gyanakszom, hogy ez valami szoftveres probléma lesz, de nem tudok rájönni, hogy mi okozza. Drivercsere sem segített sajna. A Swich-el sincs semmi baj, és a kábellel sem. Asztali gép vígan fut vele. Amikor a másik gépről hozzá szeretnék férni a laptophoz, azonnal bontja a hálózati kapcsolatot a szoftver. Már a tűzfallal is mahináltam, de semmi.
Valakinek esetleg volt hasonló problémája bármilyen géppel?
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx