- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szöke
csendes tag
Üdv! Van Acer Travelmate 527Tx típusu notim. Vszinü alaplap hibás és plusz mivel nem mai gyerek a háza is eléggé rosz állapotban van. Keresek alaplapot hozzá és másik házat is. A története röviden annyi hogy elfáradt a műanyag a zsanérnál pont a töltö mellet és mivel az akkuja már halott adapterrel ment mindig. Egyszer vszinű hozzárhetett a zsanérhoz mikor be lett dugva a tölö és vszinű eldurrant 1-2 kondi vagy meghalt 1-2tranyo. A hiba amit generál most az hogy amikor töltené a windowst felvillan egy kék halálos képernyő aztán ujra indul.Gyanakodtam elején a ramokra mert az ujra induláskor a memot tesztelgette, uhogy kiprobáltam a ramokat külön külön is( 2db 128-as) de ugyanazt csinálta. Aztán jött a windows reinstal de azt sem tudtam végig csinálni mert miután felmásolta a winyora a telipitő fileokat és be akarja tölteni a grafikus felületü telepitési részt ugyanúgy ujra indul. Egyelöre még nem volt lelki erőm szétszedni de elöbb utobb sort keritek rá Ha vkinek van vmi ötlete, tanács szivesen fogadom. És ha van vkinek alaktrésze azt még szívessebben Előre is kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest