Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Den
veterán
Hi
Én sokáig kizárólagos gépként használtam note-ot, és sokfélét.
Tapasztalatom, egyfelől, ''márkás'' nem ''márkás között belül, azaz mint computer semmi különbség nincs. A lényegi különbség a ház anyaga kialakítása az aksi minősége, és a hozzáadott szoftver. Ez azt jelenti hogy a nagyon olcsó gépeknek vékony, nem túl merev házuk van és elég gyenge nem ''smart'' aksijuk, azaz nem tart sokáig és még csak megjósolni sem tudod hogy mikor merül le, ez álltalában rajtaütésszerűen pár pillanat alatt történik meg.
De hangsúlyozom ez a _nagyon_ olcsó nem ''brand'' gépekre vonatkozik. Ilyet is érdemes venni, annek aki a gépet többnyire asztalon, hálózatról használja.
Hogy mi márkás és mi nem, az a notebook világában máshogy néz ki mint mondjuk az asztali gépeknél, ugyanis a note-ok nagy részét 3 cég gyártja ezt forgalmazzák a különböző márkák a saját nevük alatt. Ezért egy portocom ugyanannyira márkás mint egy compaq. A különbség hogy a nem olyan nagy nevek bevesznek a termékpalettára egész olcsó gépeket is, amikről már írtam _de_ vannak nagyon jó gépeik, erről is írt itt már valaki.
A legfontosabb szerintem hogy eldöntsd hogy mire kell a gép. Mint írtad most raktál össze egy asztali gépet ez gondolom elég izmos is. Tehát ha sokat cipeled (majd) a note-ot akkor nem célszerű mindent az egybe gépet venni, komoly feladatra ott az asztali gép, és minden + eszköz amit a note-ba raknak + súly és + fogyasztás.
na egyelőre ennyi mert már begörcsölt a kezem :) . Ha kell még írok.
Aktív témák
- Bundle topik
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios Neo - I9 1TB RTX4060, 8GB, 64GB, DDR5 !!!
- Gigabyte G5 KC (RTX 3060, 16GB RAM, 144Hz)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest