Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
Aktív témák
-
Den
veterán
Hi
Én sokáig kizárólagos gépként használtam note-ot, és sokfélét.
Tapasztalatom, egyfelől, ''márkás'' nem ''márkás között belül, azaz mint computer semmi különbség nincs. A lényegi különbség a ház anyaga kialakítása az aksi minősége, és a hozzáadott szoftver. Ez azt jelenti hogy a nagyon olcsó gépeknek vékony, nem túl merev házuk van és elég gyenge nem ''smart'' aksijuk, azaz nem tart sokáig és még csak megjósolni sem tudod hogy mikor merül le, ez álltalában rajtaütésszerűen pár pillanat alatt történik meg.
De hangsúlyozom ez a _nagyon_ olcsó nem ''brand'' gépekre vonatkozik. Ilyet is érdemes venni, annek aki a gépet többnyire asztalon, hálózatról használja.
Hogy mi márkás és mi nem, az a notebook világában máshogy néz ki mint mondjuk az asztali gépeknél, ugyanis a note-ok nagy részét 3 cég gyártja ezt forgalmazzák a különböző márkák a saját nevük alatt. Ezért egy portocom ugyanannyira márkás mint egy compaq. A különbség hogy a nem olyan nagy nevek bevesznek a termékpalettára egész olcsó gépeket is, amikről már írtam _de_ vannak nagyon jó gépeik, erről is írt itt már valaki.
A legfontosabb szerintem hogy eldöntsd hogy mire kell a gép. Mint írtad most raktál össze egy asztali gépet ez gondolom elég izmos is. Tehát ha sokat cipeled (majd) a note-ot akkor nem célszerű mindent az egybe gépet venni, komoly feladatra ott az asztali gép, és minden + eszköz amit a note-ba raknak + súly és + fogyasztás.
na egyelőre ennyi mert már begörcsölt a kezem :) . Ha kell még írok.
Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elemlámpa, zseblámpa
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- MacBook Pro 15 Mid 2015 i7 / 16GB RAM / 256GB SSD
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest