Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
tothn
tag
Épp most örvendeztem, hogy 5 éves a Sony laptopom, hát ma halt meg szegény, azt mondják a Dc panelje ment tönkre, és ez szériahiba náluk.
2 napig még oroszosan ( 2-3 nagyobb ütés a Tv tetejére) még elindult, de most már csak a wincsit és a CD-t pörgeti meg, de a képernyő tök sötét marad, és nem megy tovább a bootolás is. Szóval a DC panel a hibás a szervizesek szerint és 50-ért bontanak bele másikat, de az újat meg 100ért.
Én inkább valami érintkezési hibára gyanakszom ezért van egy hátsó gondolatom, hogy kicsit le akarnak húzni, mer mégis többet lehet kaszálni egy másik alkatrész betevésén, mint esetleg egy forrasztást átnézni.
Ha tudtok minden segítséget elfogadok.
Körülnéztem az ebayen egy teljes alaplap is kijön 10000 forintból, nem hogy egy DC panel. Szval gyanús hogy hülyének nézik az embert. -
Zzz..oltan!!
csendes tag
Beciripelek...
Felesegem most 4 eves Compaq notija (celeron) heti negyven orat fut (uzleteben hasznalja mindenes PC-kent).
Ha jo minosegu (jol osszeallitott konfiguracioju) gepet veszel, ES vigyazol ra, NOMEG a rosz szerencse is elkerul (vinyo halal, stb) evekig nyuzhatsz egy gepet. Az LCD panel is eltart vagy 30 000 uzemorat... -
csoki2
csendes tag
Sot vannak akik direkt ilyen celra keresnek filleres P1-es notikat rooter,tuzfal,net megosztasra. Egy jo kis linux ra es minden meg van oldva, raadasul nem zabalja az aramot sem mint pl egy 300-400w-os tappal rendelkezo asztali es nem utolso sprban szinte zajtalan. Persze ez nem azt jelenti hogy egy fel millas notit erre kell hasznalni de van ra pelda hogy a notik strapabiroak, nem kevesbe mint asztali tarsaik. Ok game servert senki ne akarjon beloluk csinalni

-
AMD Power
titán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Menni mehet napi 24 órát de ezek a gépek nem erre valók illetve nem erre lettek tervezve! Ha valaki 24 órába akar használni egy gépet az vegyen egy asztalit. Az látod arra való!

-
AMD Power
titán
válasz
kukamátyás
üzenetére
Ezek munkagépek és nem serverek! Nem arra lettek tervezve , hogy 24 órából 24-t menjenek!

Persze nekem is van olyan néha , hogy megy este a gép. Sőt volt olyan is , hogy 4 napig ment egyfolytába! De alapjában véve ezek a notik nem erre valók!
Szerintem lehet zárni a Topic-t!
-
kukamátyás
csendes tag
hLI
VETTEM EGY LAPTOPOT
LETÖLTÉSRE IS AKAROM HASZNÁLNI
EGÉSZ ÉJSZAKA MEHET A GÉP ÁRAMRÓL?
NEM LESZ SEMMI BAJA?
Aktív témák
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Lenovo ThinkPad Hybrid 40AF0135EU Thunderbolt 3 hub
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest