Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi a választ!
Általában hetente egyszer szoktam használni akksiról, akkor le is merül. Mindig úgy töltöm fel, miután teljesen lemerült (könyvében olvastam, hogy így ajánlott). Kárt nem teszek szerintem, ha kiveszem, és csak néha rakom vissza, a súlyelosztásból meg még nem akadt problémám (egyszer sem borult fel a gépem
) Ugyanakkor így legalább nem melegíti fölöslegesen az akksit a proci, ha esetleg játszom, mert ugye ott van hozzá közel.
Az everest akku-riportjával kapcsolatban nem tud valaki mondani vmit? Mennyire lehet neki hinni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Router gondok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ugyanakkor így legalább nem melegíti fölöslegesen az akksit a proci, ha esetleg játszom, mert ugye ott van hozzá közel.